Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

miercuri, 2 decembrie 2015

Cum alegi un parfum de calitate

Nimic nu ma enerveaza mai tare decat visele pe care le uit pana dimineata sau din care imi amintesc mult prea putin. La fel de tare ma enerveaza si visele pe care mi le amintesc bine, dar despre care nu reusesc sa povestesc in asa fel incat sa introduc omul in acea atmosfera. E greu sa poti descrie ceea ce vezi si simti in somn, nu-i asa? Cu atat mai greu cu cat ultimul meu vis a fost in legatura cu parfumurile. Se facea ca aparuse in online un expert care organiza un concurs pe tema: cum alegi un parfum de calitate. Urmau sa fie premiate cele mai bune texte, iar eu imi doream neaparat un anumit parfum. M-am apucat sa scriu pe tema "cum alegi un parfum de calitate". In vis, stiam exact care ar putea fi criteriile de selectie, dar si motivele nespuse pentru care oamenii aleg un parfum sau altul. Degetele mele alergau pe taste, in vreme ce un parfum subtil, de o profunzime uluitoare, imi invaluia simturile.

Cum alegi un parfum de calitate?


Nu te lasa prins in capcana fotografiei de prezentare, nici nu alege ceea ce le place altora. Aceste reguli sunt de baza. Intre corpul tau cald si parfumul ales se naste o chimie ce imprastie in lume un parfum unic. De ce? Pentru ca mirosul trupului tau este unic. Acelasi parfum, pulverizat pe pielea mai multor persoane, va mirosi in mai multe feluri. Cand iti alegi parfumul, tine cont de ingredientele pe care parfumierii le-au folosit pentru a-l crea. Ai grija la aromele care se vor raspandi sub forma notelor de varf, a celor de mijloc si a celor de baza. Notele de varf sunt aromele care se raspandesc imediat dupa ce parfumul a fost pulverizat pe piele. Ele nu au puterea de a rezista mai mult de o jumatate de ora, o ora, caci trebuie sa faca loc unor arome mai puternice. Acestea se gasesc in notele de mijloc. Sunt arome subtile, care pot rezista pe piele vreme de cateva ore, dupa cdare se retrag, lasand cale libera notelor de baza. Acestea sunt aromele care dau putere si savoare parfumului, cele care pot rezista foarte mult timp.

Si totusi, cum alegi un parfum de calitate? ma veti intreba. Specialistii sustin ca trebuie sa tinem cont de firma producatoare, caci acesta este primul criteriu important. Cei care isi doresc o firma puternica si bine cotata pe piata, nu isi permit sa greseasca. Ni se mai recomanda sa tinem cont de ingredientele parfumului, caci ele fac din acest produs unul bun sau mai putin bun. In ultima perioada au aparut si replici A++ le unor parfumuri deja celebre. Sunt aproape la fel de bune, imita perfect parfumul original si, in plus, au un pret accesibil oricui, lucru pe care nu il putem spune despre parfumurile de calitate ale unor mari case. Eu pot completa aceste sfaturi cu exemplul meu personal. M-am lasat intotdeauna ghidata de bunul simt, de nasul meu, de ceea ce imi place. Nu-i greu sa mergi in magazinele de specialitate, sa testezi cateva parfumuri, sa iti alegi favoritul bazandu-te pe sfaturile de mai sus si mai ales pe instinct, apoi sa iti comanzi pe internet respectivul parfum, daca esti multumit de el.

Cam asa arata in vus prezenstarea mea. Daca aveti sfaturi care sa o completeze, va astept in comentarii. Cum alegi un parfum de calitate?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu