Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

miercuri, 16 decembrie 2015

Inele de logodna de la http://www.e-ring.ro/

Spre deosebire de nunti, care sunt conditionate de anumite sarbatori religioase, de anumite datini ce nu pot fi incalcate (cel putin in teorie si mai ales de catre cei care sunt crescuti in religia crestin ortodoxa), logodna poate fi facuta in orice zi a anului, in orice clipa isi doresc amorezii. Mi s-a intamplat sa aud pe la barbati, spus pe un ton destul de sarcastic, ca nu se mai poarta nici o logodna, ca acum oamenii aleg casatoria de proba, adica fix acel concubinaj atat de mult condamnat de batrani si atat de dulce multor tineri rebeli. Totusi, foarte multe fete, fie ca vor sa recunoasca, fie ca nu, sunt impresionate de povestile cu logodne ivite pe neasteptate, cu o dragoste incarcata de romantism, cu inele la fel de frumoase pe cat sunt cele de la www.e-ring.ro. Multe dintre ele lacrimeaza pe furis cand privesc la filmele romantice in care un el ingenunchiaza din senin si o cere pe ea de sotie, asezandu-i in acelasi timp pe deget un frumos inel de logodna. 


Orice impresie ar incerca sa lase altora, fetele isi doresc in sinea lor ca barbatul ales sa le iubeasca din tot sufletul, sa fie capabil sa isi dea viata pentru ele, sa le faca fericite clipa de clipa, sa le ofere zilnic o portie zdravana de ras si una de romantism, sa le puna pe deget un inel de logodna cu diamante, asa cum am vazut eu ca exista pe www.e-ring.ro, un site specializat fix pe asa ceva. Desigur, mai apoi toate fetele isi doresc ca logodnicul sa le lase sa organizeze pana in cel mai mic amanunt nunta la care au visat dintotdeauna si care trebuie sa fie absolut perfecta, pana in cel mai mic detaliu posibil. Daca o fata va spune altceva, sa nu o credeti. Poate ca minte sau poate ca astazi nici macar nu isi da seama ca are in suflet, bine ascunsa, o asemenea dorinta. Insa atunci cand va simti cum inelul cu diamante stralucitoare ii va prinde degetul in legatura logodnei, isi va aminti imediat dorinta ancestrala ce zace in inima si in sufletul fiecarei femei, indiferent de varsta, culoare, religie, pregatire, inca de pe vremea cand Adam si Eva se plimbau goi si fara de grija prin gradina raiului. 

Dragi barbati, sper sa aveti norocul de a ajunge pe blogul meu si de a citi aceste randuri despre inele de logodna si despre dorintele ascunse ale fetelor. Va rog sa lasati jena, orgoliul, temerile si prejudecatile deoparte. Daca va place suficient de mult o fata, daca v-ati dat seama ca vreti sa va traiti intreaga viata alaturi de ea, sa o faceti fericita si sa va umpleti de fericire, acum este momentul acela magic in care sa luati decizia potrivita ce va va schimba viata. Intrati cu incredere pe site-ul www.e-ring.ro (nici nu va puteti imagina cat de multe fete il viziteaza zilnic, cu gandul la baiatul care le iubeste si care, intr-o zi, le va oferi inelul de logodna), alegeti inelul de logodna care credeti ca i-ar placea  si care i s-ar potrivi, organizati un cadru romantic intr-un loc cat mai intim, unde sa nu va deranjeze nimeni si repetati scena vazuta de atatea ori in filme. Lasati un genunchi pe pamant, priviti fata in ochi, rostiti o scurta declaratie de dragoste, apoi intrebati-o daca doreste sa va fie sotie si, in acelasi timp, strecurati cu finete inelul de logodna pe degetul iubitei voastre. Va garantez ca veti fi absolut surprinsi si incantati de efect, dar si de magia care va va invalui. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu