Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

vineri, 11 decembrie 2015

Paradisul personajelor

Ce adult nu zambeste atunci cand isi aminteste de copilarie si de frumoasele povesti care i-au populat lumea si i-au imbogatit sufletul? Mai ales in preajma sarbatorilor de iarna, cand cerul capata o superba nuanta de gri, cand gerul inroseste obrajii, iar zapada acopera orice murdarie, cand in casa este cald, iar colindele rasuna din zori si pana in seara, in adulti se trezeste spiritul copilariei. Personaje fantastice din povestile de altadata ies la lumina si cer ca aventurile lor sa fie trasformate in joaca de copiii zilelor noastre, de preferat cu ajutorul celor de la www.paradisulpersonajelor.ro, locul unde fiecare poveste isi alege proprii eroi din randurile copiilor. Desigur, nimic nu poate fi facut fara ajutorul parintilor, dar eu am convingerea ca nici un efort nu este prea mare cand vine vorba despre copii, ca orice parinte intelege cat de importante sunt povestile in viata copiilor si cat de frumoasa poate fi o petrecere cu personaje, ce amintiri placute vor pastra cei mici in suflet dupa o asemenea experienta. Pentru a intra mai usor in atmosfera de poveste si pentru a va convinge ca merita, incepeti prin a va uita peste fotografiile din galeria www.paradisulpersonajelor.ro. 

Ce puteti gasi pe www.paradisulpersonajelor.ro? In primul rand o echipa entuziasta, care depune toate eforturile posibile pentru ca petrecerile sa iasa perfecte, fie ca este vorba despre aniversari la care i-au parte animatori pentru copii, fie chiar si de botez, unde vin frumos imbracate si pregatite sa faca cele mai bune urari niste simpatice ursitoare de botez.  "Tinta noastra este sa oferim momente unice, memorabile si pline de magie tuturor copilasilor. Credem ca suntem cea mai buna alegere, datorita pasiunii si devotamentului pe care il aratam fata de ceea ce facem. Paradisul Personajelor va fi intotdeauna un prieten la care veti dori sa apelati mereu! Suntem in primul si in primul rand o firma de entertainment. Pasiunea noastra estea aceea de a aduce zambete pe fetele celor mici si de a le oferi experiente memorabile. Desi creativitatea si profesionalismul sunt la cele mai inalte standarde, noi tintim din ce in ce ma sus. Cu alte cuvinte ,mai simple, noi iubim ceea ce facem!"

Vorbim in primul rand despre personaje Disney, caci ele sunt mereu la moda, mereu indragite de copii din toata lumea, indiferent de varsta sau de alte criterii. Echipa de animatori pentru copii este o echipa de 5 stele, ceea ce va ofera garantia ca totul se va desfasura in cele mai bune conditii, iar cei mici var ramane cu o amintire de neuitat, o amintire nepretuita de la petrecerea organizata cu ajutorul celor de la www.paradisulpersonajelor.ro. 


"Pentru ca stim cel mai bine ca cele mai frumoase momente se petrec in copilarie, noi va ajutam sa transformati aceste clipe minunate intr-unele de neuitat.
Animatorii nostri sunt tineri, frumosi si plini de energie. Ei sunt foarte bine instruiti si devotati, astfel incat sa poata intra perfect in pielea personajului dorit de dumneavoastra.
Modulul de animatie contine:

joculete interactive adaptate in functie de varsta celor mici
face-painting
modelaj de baloane
dansuri

Noi ducem toate aceste lucruri la standardele cele mai inalte.
Face-paintingul si modelajul de baloane vor fi ridicate la rangul de arta pentru a putea satisface si cei mai pretentiosi clienti.
Printre personajele noastre puteti gasi:

Frumoasele printese Disney - Elsa Frozen, Merida, Alba ca Zapada, Rapunzel, Aurora, Belle, Ariel etc.;
Super eroi - Spider Man, Batman etc.;
dar si mult indragitele perechi: Minnie si Mickey, Stefania si Sportacus, Clown si Clownita, Tinkerbell si Peter Pan, Pirat si Piraterita etc."
Va vand un pont: daca ii sunati acum pe spiridusi pentru a face o rezervare in Paradisul personajelor, Mos Craciun va va aduce super reduceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu