Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

duminică, 28 iunie 2015

Fanfara militara la Ploiesti 2015

Iata cateva imagini cu fanfara militara din Ploiesti, in cadrul unui eveniment la Ploiesti, facute anul acesta (2015).

Magicianul si masuta plutitoare

Iata cateva imagini de la un spectacol unde am urmarit un numar de magie  pentru copii, cu o masuta plutitoare.

sâmbătă, 27 iunie 2015

Floare de maces - Rosa Canina

Floarea de maces - Rosa Canina. Intotdeauna am simtit ca este un soi de regina neincoronata a florilor de pretutindeni. E atat de gingasa, de eleganta, de parfumata! Cum sa nu apreciezi floarea de maces? Cum sa treci nepasator pe langa ea, fara sa o saluti si fara sa ii faci cateva fotografii? Poate fi vazuta in luna mai pe marginea drumurilor...

miercuri, 24 iunie 2015

Natura in fotografii

Cu mii de multumiri catre un bun prieten, iata cateva fotografii facute la pescuit (nu, eu nu am fost la pescuit). Un colt de natura in fotografii...

Test - gasiti pisicuta camuflata pe covor

Test - gasiti pisicuta camuflata pe covor. Cu un asemenea camuflaj ar putea face orice pisica mea, nu-i asa? Daca o zariti, sa stiti ca ea este draga mea Miti, poreclita Parkour. :)))

marți, 23 iunie 2015

Spectacol de teatru la Ploiesti - Ridichea uriasa

Daca ati ratat anul acesta Zilele orasului Ploiesti, incercati ca anul viitor sa nu o mai faceti, caci copiii au avut parte de tot felul de evenimente interesante, inclusiv un spectacol de teatru cu povestea Ridichea uriasa, de la care va las cateva fotografii.

luni, 22 iunie 2015

Atentie la pantofi daca aveti caine in casa!

Atentie la pantofi daca aveti caine in casa! Nu vreti sa patiti ca mine, nu-i asa? Dintr-o pereche de pantofi purtati o singura data nu a ramas mare lucru. Sigur, as putea lansa o noua moda si chiar vreun concurs international in care proprietarii de caini din intreaga lume sa se laude cu pantofii rosi de caini. Trebuie doar sa dau vestea mai departe si sa gasesc un sponsor generos. :)))

Flori de tei in luna mai

Am sperat sa pot poza flori de tei in luna mai pana cand nu voi mai avea loc de ele in calculator. Ghinionul a facut sa am extrem de multa treaba in perioada cand teii au inflorit, asa ca acum trebuie sa ma multumesc cu cele doua fotografii facute din mers... Pentru voi va fi mai usor, caci cu un clic pe link puteti citi si o scurta poveste despre Regatul teilor infloriti.

Natura se pregateste de furtuna

Soarele a disparut brusc, lasand casele parca in bezna. Deasupra orasului s-au adunat nori negri amenintatori. Florile de catalpa s-au strans speriate. Natura se pregateste de furtuna, un ceas de furtuna cum rar le-a fost dat oamenilor sa vada. Cand toti erau gata sa isi puna mainile la ochi, s-a starnit un vant puternic ce a imprastiat cat ai clipi norii negri si a lasat cerul albastru, senin.

duminică, 21 iunie 2015

Doi catei abandonati cauta casa

I-am auzit plangand in timp ce imi plimbam catelul. Erau doi. Tremurau de frig langa o ghena de gunoi. Murdari de var, de parca cineva i-ar fi aruncat intr-o galeata, morti de foame, speriati. Le-am facut culcus dintr-un pulover, le-am dat lapte, bobite si parizer. Cei doi catei abandonati isi cauta casa, isi cauta noi stapani, oameni care sa ii iubeasca si ingrijeasca. 

luni, 15 iunie 2015

Poze cu un melc

MELC, melci, s. m. I. Nume dat mai multor specii de gasteropode din încrengătura moluștelor, care au corpul moale, de obicei apărat de o cochilie răsucită în spirală, și patru tentacule sensibile, la cap; bourel, culbec. ◊ Loc. adj. Ca melcul = a)răsucit, în spirală; b) foarte încet. ◊ Expr. A tăcea ca melcul = a nu scoate niciun cuvânt. II. P. anal. 1. Partea anterioară a urechii interne, răsucită în spirală. 2. Organ sau angrenaj al unor mașini destinat să transmită, să transforme sau să utilizeze în diferite feluri mișcarea de rotație. 3. Prăjitură făcută din aluat încolăcit în spirală, presărat cu nucă dată prin mașină. 4. (La pl.) Șuvițe de păr răsucite în formă de inelușe. – Et. nec.
Si doua poze cu un melc:

Trandafiri roz

Daca si voua va plac mult trandafirii roz, like si share. Daca pana acum ati crezut ca nu va plac, lauti de admirati. Cu certitudine va vor schimba parerea. Trandafiri roz! :))

joi, 11 iunie 2015

Ce poti face cu o masina veche

Ce poti face cu o masina veche, daca nu vrei sa o dai la fier vechi? Iata ce idee draguta a avut cineva. In locul motorului a pus pamant si in el a plantat floricele care inveselesc trecatorii. La mai multe! as spune... :))) Masina cu flori:

miercuri, 10 iunie 2015

Caine cu blana de culoarea ciocolatei

Nu e un caine oarecare, ci este chiar catelul meu, gasit langa un tomberon. Are blana de culoarea ciocolatei si, pe zi ce trece, devine mai frumos. Blana, care la inceput era aspra si murdara, acum luceste si arata exact ca o ciocolata buna. Se spune ca blana lucioasa indica faptul ca animalul este sanatos. Iata-l pe frumosul meu Bruno (zis si Ciocolata) si felul cum a evoluat!

Galbenele

Mai multe despre galbenele puteti gasi in legendele florilor (clic pe link). Eu vreau doar sa va arat cateva fotografii reprezentand niste galbenele.

duminică, 7 iunie 2015

O cioara

La ce va ganditi vazand titlul acestei postari? Da, este vorba chiar de o cioara, o pasare neagra pe care am fotografiat-o pe cand ma plimbam prin cartierul de nord al Ploiestiului. Sper ca intr-o zi sa ajung pe bulevardul cu castani, unde ciorile sunt "fara numar", sa le pot face cateva fotografii. :)

Un caine alb infometat

Ma intorceam de la piata. Cumparasem gaturi de pui pentru pisicute. In drum mi-a iesit un caine alb, masiv, dar slab mort. Era infometat, se vedea clar. M-am oprit, i-am aruncat un gat, inca unul, si inca unul. Parea sa nu se mai sature. Am ajuns acasa cu punga de gaturi injumatatita, dar multumita ca am prelungit viata unui animal cu inca o zi.

Caine cu blana ciocolata

Dupa ce m-am imbogatit cu trei pisici, mi-am spus ca a venit vremea sa le aduc in casa un fratior cu blana de culoarea ciocolatei, un caine dulce si cuminte cum rar mi-a fost dat sa vad. Numele sau este Bruno.

Cea mai mica si mai rasfatata pisica

V-am aratat deja pisica neagra si pisica tigrata. Ramane sa va mai arat si cea mai mica, mai rasfatata si mai dulce pisica, cu blanita inflorata. E dragostea mea mica, Ursula. Povestile lor le puteti citi pe micul meu blog de pisici.

Pisica mea tigrata si grasa

V-am aratat deja una dintre pisicile mele, cea neagra. Acum vreau sa va arata pisica mea tigrata si grasa. Voi ce parere aveti, este mai frumoasa pisica tigrata sau pisica neagra?

Pisica mea neagra

Am trei pisici. Una tigrata, una inflorata si una neagra, preferata mea, cea mai rebela, mai desteapta si mai iute pisica. Iata cum arata pisica mea neagra.

Pisica roscata in papadii galbene

Am surprins in fotografii o pisica roscata, ascunsa in papadii galbene. Se numara printre pozele mele preferate, motiv pentru care le-am inclus in filmuletul cu papadii.

Liliac alb si mov in vaza

Iata o vaza plina de liliac alb sau mov.

Piatra

V-ati fi gandit vreodata sa fotografiati o piatra, o simpla si banala piatra? Iata ca eu m-am gandit. Ba, mai mult, am decis sa postez pe blog fotografia, ca sa nu credeti ca mint. :))

Mormoloci la Sala sporturilor Ploiesti

Probabil stiti deja ca in bazinul din Sala sporturilor Ploiesti pot fi vazuti mormoloci cat e vara de lunga. Mereu m-am intrebat unde dispar acesti mormoloci, de ce nu putem vedea niciodata broscute...

Bazin cu apa in Ploiesti

Iata un mic bazin cu apa in centru, in Ploiesti. Nu am inteles inca ce rost are, insa m-am grabit sa fotografiez ratele si pestii de plastic.

Statuia Mihai Viteazul din Ploiesti

Statuia Mihai Viteazul din Ploiesti a devenit locul de intalnire al tinerilor din oras, dar si motiv de mandrie pentru fiecare ploiestean in parte. Cum vi se pare Statuia Mihai Viteazul din Ploiesti?

Gunoaie in oras

Orasele, oricat ar fi de frumoase, tot ascund si portiuni urate, unde oamenii obisnuiesc sa depoziteze diverse gunoaie. Oare cand vom ajunge sa fim cu adevarat civilizati si sa aruncam numai la tomberon gunoaiele orasului?

Buna dimineata! sau zori de zi

Am trait 44 de ani fara sa stiu ca aceste flori mov se numesc Buna dimineata! sau Zori de zi. Acum am recuperat si am scris chiar si o legenda despre Tradescantia Andersoniana.



Statuie pe bulevard in Ploiesti

Iata o statuie care pazeste peisajul de pe bulevardul din Ploiesti. Nu ma intrebati ce reprezinta sau cine este artistul care a facut-o...

Iedera, planta agatatoare

Va place iedera? Stiati ca este o planta agatatoare? Cunoasteti legenda iederei? Eu am facut multe fotografii, insa aleg sa postez doar cateva aici, caci aceastea mi se par a fi reprezentative pentru felul cum arata iedera. 

Nori albi

Cat de frumos este cerul cand nori albi il acopera! Cand eram copil imi placea sa stau intinsa in iarba si sa ii urmaresc alunecand pe cer. Dupa ce am devenit mamica, m-am jucat cu baiatul meu cautand diverse forme de animale, plante sau orice altceva in norii albi de pe cer. Voua va plac nori albi?

Rasol de porc cu legume la cuptor

Intr-una din lunile trecute am gatit rasol de porc cu legume la cuptor. Mi-a trecut prin cap sa fac si niste fotografii, lucru care mi se intampla rar in timp ce gatesc. Daca sunteti interesati, reteta pentru rasol de porc cu legume la cuptor o gasiti cu un clic pe link.

Cale ferata fara tren

Cand eram copil, imi placea mult sa merg pe calea ferata abandonata, pe unde stiam ca nu va trece nici un tren. Sincera sa fiu, chiar si acum imi place, doar ca nu mai am timp pentru un asemenea rasfat si nici parteneri de drum nu gasesc. :) Fotografiile de mai jos sunt facute in gara de vest din Ploiesti. 

Cer innorat si o poveste

Va place cand este cerul innorat? Va plac si povestile? Daca raspunsul este da, va invit sa admirati cateva poze facute de mine intr-o zi cand cerul s-a innorat brusc, apoi sa cititi si o poveste despre cer innorat.

Flori de rostopasca

Iata si cateva fotografii cu niste flori de rostopasca. Daca va intereseaza mai multe, puteti citi legenda florii de rostopasca.

Laleaua rosie

Cand eram copil, unul dintre filmele preferate ale adolescentilor era Laleaua neagra. Anii au trecut, iar astazi ma bucur de laleaua rosie. Va plac lalelele?

Piersic inflorit

In aceasta primavara am gasit un piersic inflorit. Iata ce crenguta frumoasa am pozat, iata ce flori roz are acest copac.

Guma de mestecat Orbit verde

Iata si guma de mestecat Orbit verde, preferata mea. Voua ce guma de mestecat va place?

Zambile roz

Va place natura? Va plac fotografiile? Va plac si zambilele roz? Atunci ati nimerit pe blogul potrivit. Avem o particica din natura si zambile roz in fotografii.

Balarie cu flori albe

Nu stiu ce nume poarta aceasta planta, asa ca am numit-o balarie cu flori albe. Mi-au placut foarte mult fotografiile, asa ca am decis sa le postez si aici.

Papadii galbene

Papadia se numara printre florile mele preferate, asa ca in aceasta primavara am profitat de ocazie si am pozat papadii in fiecare zi, ba chiar am facut si un filmulet cu papadii. Va place sa fotografiati papadii, cat timp sunt galbene?

Apus de soare

Cand am facut aceste fotografii, gandul meu a fost sa surprind zona in care am copilarit. Nici prin cap nu mi-a trecut atunci ca voi poza un apus de soare atat de frumos. 

Bloc vopsit alb rosu

In plimbarile mele am zarit un bloc vopsit in doua culori: alb si rosu. Mi se pare ca arata foarte bine integrat in peisajul plin de verde. Voi ce spuneti?

Rasarit de soare

Iata cum se vede un rasarit de soare in plina vara de la fereastra mea.