Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

luni, 4 ianuarie 2016

Cadouri si perle

Unii ar putea spune ca la inceput a fost cuvantul. Eu inclin sa cred ca la inceput a fost o fotografie. Sau poate mai multe. Ce femeie, daca vede o perla montata intr-un cercel, de exemplu, ii poate rezista? Va spun eu: nici macar una, indiferent in ce colt al lumii este, indiferent de pregatirea sau situatia materiala avute.  Perlele sunt fascinante. Captiveaza privirea,, o prind intr-o plasa fina de ganduri si dorinte. Nimeni nu poate scapa. Perla are puterea de a fermeca ochiul si sufletul, de a incatusa inima intr-o bijuterie selecta, de a aduce zambetul pe chipul celei ce primeste cadou perle. Tu, cititorule, daca esti barbat, trebuie sa stii ca pe www.cadourisiperle.ro vei gasi cele mai frumoase bijuterii online cu care sa iti faci fericita iubita/prietena/sotia. Vei gasi acolo seturi complete de bratari, coliere si cercei. Din aceste bijuterii fine zambesc stralucitor perlele, acele micute boabe pretioase, atat de apreciate de catre cunoscatori din toata lumea. 

Privind perlele din care au fost lucrate seturile de bratari, coliere si cercei, iti vei aminti imediat ca ai mai vazut asa ceva la regina Angliei, la sotiile inaltilor demnitari, la actritele de la Hollywood. Oare femeie pe care tu o iubesti nu merita sa se impodobeasca si ea cu cele mai frumoase si mai elegante bijuterii din cate exista in online? Daca pledoaria mea nu te-a convins inca, incearca sa iti imaginezi ce reactie ar avea fata/femeia pe care o iubesti cand ar primi cadoul de la tine si ar descoperi ca in interiorul sau stau cuminti, frumos aliniate, perlele, acele mici comori ce dau femeii eleganta, stil, rafinament si frumusete. Un set clasic de perle naturale nu costa o avere (in aceasta perioada maitoate au reduceri importante, motiv pentru care m-am si decis sa scriu acest articol) si impresioneaza fara doar si poate orice femeie. Contine, in general, un colier , o bratara si cercei cu surub sau tortita din argint. Daca imi asculti sfatul si intri pe www.cadourisiperle.ro, unde vei gasi cele mai frumoase bijuterii online, iata de ce anume trebuie sa tii cont: "Va rugam sa precizati dimesiunile dorite. Lungimea colierului este de 45 cm, iar lungimea bratarii este de 20 cm. Pentru lungimi speciale va rugam sa ne contactati. Designul inchizatorilor poate fi diferit in functie de stocul furnizorului."

Tu, cititorule, sa nu uiti ca femeia este o fiinta sensibila, care apreciaza frumosul, dar in egala masura si gesturile spontane, facute cu dragoste si darnicie. Daca te decizi sa ii oferi o pereche de cercei, o bratara, un colier de perle sau toate la un loc, intr-un set, ai grija sa le ambalezi intr-o cutie eleganta, sa pui alaturi o felicitare (de preferat una pictata manual, ca sunt tare la moda) sau, cel mai bine, sa ascunzi totul intr-o cutie din lemn pictata manual. Am convingerea ferma ca va aprecia la justa sa valoare cadoul oferit si ca te va rasplati cum nici in vis nu ai visat vreodata sa se intample. Trebuie doar sa dai un clic pe linkul din primul paragraf al acestui articol. Vei ajunge in cel mai potrivit loc pentru alegerea de cadouri si perle, vei putea vedea fotografiile bijuteriilor, vei ramane uimit de culorile pe care perlele naturale le au si cu siguranta te vei grabi sa dai comanda pentru a aduce fericirea in ochii femeii pe care o iubesti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu