Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

marți, 26 ianuarie 2016

Propriile alegeri

Am gasit zilele trecute pe internet un articol in care autorul ii certa pe cei care scriu pe internet despre videochat. Omul considera ca astfel de articole deschid ochii fetelor spre domenii de activitate care nu sunt tocmai potrivite, fara sa ia in calcul faptul ca oricum tinerii afla despre astfel de lucruri de la varste tot mai fragede, dar si faptul ca nici un studio de videochat din tara noastra, daca functioneaza legal, nu admite angajarea fetelor cu varsta mai mica de 18 ani. Iar legile noastre considera ca la 18 ani omul este destul de matur pentru a lua singur decizii in ceea ce priveste viata sa si chiar vietile altora. Sa luam ca exemplu permisul de conducere. De ce cred unii ca fata, la varsta de 18 ani, este prea mica pentru a decide daca vrea si poate sa lucreze la un studio de videochat cum este charmstudios.ro, dar nu e destul de mica pentru a da un examen care sa ii puna in palma permisul de conducere si care sa ii dea dreptul de a circula pe strazi la volanul unei masini? Pana la urma, daca face videochat este doar alegerea ei in legatura cu propriul trup, cu propria minte, cu propria viata, pe cand atunci cand iese pe sosele la volanul unei masini este raspunzatoare nu doar de viata ei, ci si de a pasagerilor din masina si a celorlalti participanti la trafic. 

Mi-am aruncat un ochi pe site-ul charmstudios.ro, pentru a afla mai multe despre ceea ce inseamna videochat, despre conditiile de lucru pe care le au acolo fetele, despre tot ceea ce inseamna acest domeniu de activitate, atat de hulit de unii si atat de mult cautat de altii. Oamenii, desi traiesc in aceasta lume moderna, tot nu pot pricepe ca suntem diferiti, ca fiecare dintre noi este unic. Nu pot (sau poate ca nu vor) sa inteleaga faptul ca ceea ce mie imi place, este posibil ca altuia sa ii displaca. E valabila si viceversa, desigur. Oamenii nu inteleg ideea ca suntem liberi sa alegem ce drum ne dorim in viata, mai ales daca alegerile noastre nu pun in pericol vietile altora. Ce treaba are o doamna din nordul tarii daca o tanara din Bucuresti alege sa faca videochat, in loc sa mearga la croitorie, sa dea la facultate, sa faca blogging sau sa stea la colt de strada? Cu ce o afecteaza pe dumneaei aceasta alegere? Cu ce drept o judeca pe fata dupa propriile sale criterii, de parca toti ar trebui sa gandim si sa actionam la unison, ca niste robotei programati inca de la nastere? De ce trebuie sa ne imaginam ca ceea ce este bine pentru noi li se potriveste si altora in egala masura, de parca am fi croiti dupa acelasi calapod? Mie, va spun sincer, incepe sa mi se faca lehamite de atotstiutorii care vor sa ne impuna felul lor de a gandi, de a actiona, de a vedea lumea. 

Creat in anul 2007, studioul de videochat charmstudios.ro inseamna o echipa de specialisti cu experienta. Anul 2016 inseamna pentru videochat un nou pas, iar charmstudios.ro reprezinta tot ce este mai bun in materie de videochat in capitala, un adevarat standard pentru orice alt studio din Bucuresti si poate ca din alte orase ale tarii si ale lumii. Videochatul este un serviciu web care permite utilizatorilor de internet să comunice între ei și în regim video (+ audio) pe lângă modul de conversație text. Un tip aparte de videochat este videochatul erotic numit și camgirl⁠(en) – o activitate de expunere pentru o anumită perioada a unui model (femeie sau barbat) în fața unei camere web, gratis sau contra plată. 
"La rândul său videochat-ul platit poate fi de mai multe feluri:
Cu conținut adult; în care modelele și clienții pot discuta intr-un cadru privat subiecte erotice, cu caracter adult si pot avea scene de nuditate. La randul sau, videochat-ul adult are mai multe "nise": hardcore (porno), softcore, glamour.
Cu conținut non-adult; în care modelele și clienții pot discuta intr-un cadru privat subiecte fara caracter erotic si nuditatea este exclusa. Aici videochat-ul se apropie de zona de online dating.

Ce presupune activitatea de videochat (adult streaming)? Conversațiile dintre modele și clienți pot varia foarte mult, abordând atât teme cu caracter erotic, cât și teme despre hobby-uri, muzică, cărți, filme etc. Ceea ce este cel mai important este că modelul are posibilitatea de selecta interlocutorii și, implicit, de a conduce conversația spre tema dorită.
Clienții plătesc pentru fiecare minut de conversație cu modelele. Conversațiile dintre un client și un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discuției. Modelul poate alege liniștit tema discuției, adult sau non-adult, și poate aborda orice atitudine dorește în fața camerei video." - spune wikipedia. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu