Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

luni, 11 ianuarie 2016

Ursitoarele pentru botez

Ati observat ce mare cautare au avut in ultimii ani de zile ursitoarele pentru botez? Nu e petrecere de acest fel sa nu aiba, mai ales in capitala si in zonele unde oamenii sunt mai instariti si isi doresc tot ce e mai bun pentru copiii lor inca din prima zi de viata. De exemplu, am auzit ca ursitoarele pentru botez de la petrecericupersonaje.ro fac diferenta dintre o petrecere plictisitor de comuna si una cu adevarat deosebita, pe care sa nu o uite nicodata invitatii. Ce este o ursitoare, de fapt? O regasim in basme si in legende, iar mai nou chiar in realitate, la firme de genul celor de la petrecericupersonaje.ro. In vechile povesti, readuse astazi la lumina moderna a lui 2016, este o ființă imaginară despre care se crede că are darul de a hotărî soarta omului de la naștere. Cum fac acest lucru ursitoarele moderne ce aduc fericirea in ochii parintilor din Bucuresti sau chiar din alte orase ale tarii? Simplu. 

"Ursitoarele sunt fiintele magice a caror putere este sa meneasca destinul fiecarui bebelus. Inzestrate cu mult har, zanele ii vor darui copilasului 3 lucruri esentiale din viata unui om: intelepciune, noroc si iubire. Fiindca stim ca fiecare bebelus este special, zanele ursitoare au conceput un text personalizat pentru familie cat si un cantecel magic care vesteste sosirea ursitoarelor si lucurile bune care vor aparea in viata micutilor. Spectacolul este emotionant odata cu aparitia celor 3 zane si se schimba pe parcurs intr-un mod comic cand apare ursitoarea cea rea. Pe langa frumusete si gingasie, un alt atuu al ursitoarelor noatre este faptul ca au aripi si stiu sa cante. Zanele vin la petreceri de botez, la petreceri de mot sau turta. Pe langa ursitoare, puteti sa chemati la petreceri si personaje din desene sau povesti."

Eu, de cate ori aud sau citesc pe undeva cuvantul ursitoare, ma intorc imediat in copilarie, la povestile pe care mi le citea mama si pa care mai apoi mi le-am citit singura. In primul rand imi amintesc de bietele personaje cu maiestrie faurite de Contesa de Segur. Fiecare dintre ele primea, la nastere, diverse insusiri de la zane bune. Povestile s-ar fi incheiat imediat daca nu apareau si zanele rele care sa dea totul peste cap si sa transforme viatile micilor eroi, aducandu-le diverse suferinte. E drept, in anul 2016 toate ursitoarele sunt bune si ureaza numai de bine. Contesa de Segur poate sta deoparte cu povestile sale lacrimogene. Copiii nu trebuie sa mai sufere doar pentru ca o cotoroanta incearca sa se razbune pe ei. Nici macar in povesti. In realitate cu atat mai putin. In ziua de astazi, ursitoarele pentru botez de la petrecericupersonaje.ro fac diferenta intre povestile de altadata si cele de acum. Toate isi doresc sa le fie bine copiilor si toate le ureaza doar de bine. Trebuie sa stiti ca spectacolul in sine este cu adevarat impresionant si aduce o multime de zambete pe chipurile invitatilor. Omul se simte de parca tocmai s-a teleportat de la botez intr-o piesa de teatru reusita, in care toata lumea are un rol si toti isi joaca scena cu naturalete, cu bucurie, cu darnicia de a-i vedea pe ceilalti fericiti. 
Parerea mea este ca in curand va deveni o traditie ca fiecare copil sa aiba la botez ursioare si ca toata lumea isi va dori sa ia parte la asemenea spectacole. Voi ce mai asteptati?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu