Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

miercuri, 2 martie 2016

Despre haine en-gros

Am scris astazi un articol despre haine en-gros in speranta ca pana la urma cineva ma va auzi si va intelege ca magazinele prezente in general in mall-uri se deschid si se inchid atat de repede din cauza ca proprietarii aleg sa scoata la vanzare obiecte de imbracaminte de la firme de renume la niste preturi care sperie marea majoritate a cumparatorilor., facandu-i sa isi caute obiectele vestimentare necesare prin alte parti, unde preturile sunt rezonabile si accesibile. Uneori ma intreb de ce se intampla asa, daca tot exista pe piata un furnizor de haine de firma care ofera en-gros obiecte de imbracaminte la preturi bune. Cat de dornici sa faca profit sunt cei care au magazine? De ce nu aleg sa lase banii sa ruleze rapid, chiar daca aparent profitul este mai mic? Cei mai multi prefera sa iasa la final in pierdere din cazua ca raman cu marfa pe stoc, sa isi inchida "taraba" dupa numai cateva luni, in loc sa faca in asa fel incat sa atraga tot mai multi clienti, sa aiba cautare su (implicit) vanzari mari. 


Este adevarat si faptul ca prin mall-uri preturile la chirii sunt foarte mari, insa fiecare comerciant ar trebui sa isi faca un calcul serios inainte de a deschide un magazin intr-un asemenea loc, sa ia in considerare riscurile la care se supune si sa aleaga in asa fel incat sa nu iasa pe minus dupa numai cateva luni. Cumparand obiecte de imbracaminte de la un furnizor serios, care are preturi foarte mici, asa cum este outletstock.ro, ar putea scoate marfa la vanzare cu preturi mai mici. Dar pentru asta trebuie sa stie de existenta acestui furnizor si aici intervine rolul nostru, al celor ce scriem pe internet si oferim diverse informatii persoanelor care vor sa fie la curent cu noutatile din varii domenii, sa afle ce e nou pe piata (bine, outletstock.ro nu e o firma chiar noua, cica activeaza pe piata inca din anul 2007 si este compania despre care deja se stie ca ofera articole provenite din lichidari de stocuri si surplus de productie a unora dintre cele mai cunoscute marci fashion din toata lumea), ce se cauta si care sunt preturile corecte. Pentru cei care abia acum afla de existenta acestei companii, iata cateva dintre numele de branduri care se regasesc in oferta permanenta pe care o au: Jack&Jones, Selected Homme, Selected Femme, Vila, Vero Moda, Wrangler, Lee, Noa Noa, Only, Pieces, Blend, Bon’a parte si multe altele.

Iata si informatiile de care au nevoie care ce doresc sa cumpere obiecte de imbracaminte en-gros de la compania reprezentata pe internet la adresa outletstock.ro:
"Obiectul nostru de activitate este vanzarea stocurilor de haine pentru magazine de tip outlet sau pentru intreprinzatori din domeniul articolelor de imbracaminte
Servim doar persoane juridice, acest lucru fiind posibil doar in urma crearii unui cont pe site­ul nostru si implicit a acceptarii termenilor si conditiilor noastre
Trebuie sa luati in considerare faptul ca prin intermediul acestui site aveti acces la ofertele noastre en­gros, avand posibilitatea de a transmite comanda dv. online
Pentru persoanele juridice care doresc sa achizitioneze articole direct din depozitul nostru, ofertele noastre sunt disponibile si in format PDF. Daca alegeti sa faceti comanda dv. prin e­mail, va rugam includeti: marca, codul articolului si cantitatea.
Articolele nu se vand pe bucata, doar pe pachete/mixuri (exemplu: 50-­100 articole per pachet), pe modele cu toate marimile, serii complete (XS-­XXL) sau uneori incomplete, in forma in care vin de la furnizorii nostri.
Avand in vedere volumul mare si miscarea rapida a stocurilor informatiile detaliate referitoare la compozitia materialelor sau componenta exacta a pachetelor pe modele sau marimi nu sunt intotdeauna disponibile. Pachetele/mixurile din oferte sunt cu titlu de prezentare, alese aleatoriu dintre mai multe pachete asemanatoare. 
Pretul este afisat pe articol, fara TVA un pachet/mix putand contine de ex. 50 de articole. Nu vindem pe kilogram. Orice comanda trebuie sa fie de minim 100 articole si poate sa cuprinda mai multe marci, serii, mixuri sau articole din mai multe oferte.
Asiguram livrare din stoc imediata
Articolele sunt noi, fara defecte, pete sau suprafete decolorate.
Se emite factura cu descriere detaliata a marcii si articolului, precum si certificat de conformitate si originalitate, document de transport.
Plata se face la ridicarea marfurilor sau ramburs.
Pentru cei interesati, putem pregati cantitati pornind de la o mie de articole la zeci de mii de articole.
Daca doriti sa ne vizitati va rugam sa ne contactati pentru a va oferi adresa exacta. Orice vizita la depozitul nostru necesita o programare prealabila."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu