Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

marți, 21 iunie 2016

Camere de supraveghere

Am strabatut litoralul in lung si in lat in patru zile. Cu foarte putine exceptii, am trecut prin mai toate statiunile, de la Navodari si pana in Mangalia. Printre altele, m-a frapat un lucru; in statiuni nu prea exista camere de supraveghere, cu toate ca infractiunile se tin lant pe timpul sezonului estival si chiar ar fi nevoie de asa ceva. Daca omul de rand isi cumpara Camera de supraveghere Comenzi.ro pentru ca sunt foarte ieftine si fac o treaba excelenta, nu inteleg de ce comerciantii , hotelierii si toti ceilalti oameni care au afaceri pe litoral nu isi comanda niste camere de supraveghere care sa surprinda orice neregula si sa ofere detalii importante despre infractori. Sotul meu sustine ca este posibil sa nu existe tocmai pentru ca multi dintre cei ce au afaceri pe litoral sunt ei insisi incorecti, ca nu vor sa existe dovezi ca ar baga apa in vin sau ca ar oferi servicii de o calitate indoielnica la niste preturi de-a dreptul astronomice. Bine, eu nu pricep nici de ce legea nu ii obliga sa aiba macar o camera de supraveghere la fiecare locatie, asa cum se intampla prin tarile mai civilizate.


Nu pricep eu multe, va spun sincer. Drumul spre plaja din Neptun trecea pe langa o ghereta unde se vindea bere la pahar de plastic. Noi am plecat la mare inainte de inceperea sezonului estival. Am remarcat ca acolo o bere la pahar costa 3 lei. De cum a inceput sezonul, pretul a urcat la 5 lei (acelasi gramaj). In a doua zi a sezonului berea costa 6 lei. Imi e teama sa ma gandesc care va fi pretul ei in iulie, cand statiunea va fi arhiplina de turisti dornici sa se racoreasca cu o bere. Legea chiar permite ca preturile sa urce asa de la o zi la alta? Sau nu ii verifica nimeni si fac tot ce vor? Tare as vrea sa aflu un raspuns concret. 

La fel, mi-as dori sa stiu cand se va ajunge si la noi ca in tarile civilizate, sa avem camere de supraveghere in locurile aglomerate si mai ales in cele unde turisti exista la tot pasul. Daca doriti o camera de supraveghere, la comenzi.ro gasiti o varietate de produse. 


"Lansat pe 2 Aprilie 2003, COMENZI.RO s-a impus rapid prin seriozitate, rapiditate, produse deosebite si preturi bune, ajungand in anul 2004 printre liderii comertului electronic romanesc. Intre timp mediul online a evoluat, aparand sute de magazine virtuale, unele serioase, altele mai putin serioase, ba chiar si unele neserioase.
Chiar daca in ultimul timp clientii sunt interesati in primul rand de pret, a ramas si va ramane constanta cererea pentru servicii de calitate, rapiditate si respect fata de client. COMENZI.RO este o companie reala, cu angajati reali, cu un sediu real, cu produse reale, cu garantie reala, cu mii de clienti reali. COMENZI.RO ofera consiliere, livreaza rapid, acorda garantie si toate drepturile legale clientilor. 

Suntem de 12 ani la dispozitia clientilor prin servicii de calitate si produse pentru toate gusturile si buzunarele."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu