Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

duminică, 17 iulie 2016

Videointerfoane

Niste prieteni de familie s-au mutat de curand cu chirie intr-un bloc din apropiere. Nu ii puteam lasa sa se chinuie singuri, asa ca i-am ajutat sa isi mute lucrurile si sa care o parte din piesele de mobilier. Cu aceasta ocazie am descoperit un lucru de-a dreptul uimitor, care ne-a lasat cu gurile cascate. In anul de gratie 2016 inca mai exista pe la blocuri interfoane care nu sunt de nici un folos locatarilor. Degeaba s-au inventat tot felul de videointerfoane, daca oamenii au ramas in epoc de piatra a acestui domeniu. Daca esti musafir sau daca ai uitat cheia acasa, nu poti suna proprietarul pentru a anunta ca esti la usa blocului si vrei sa intri. Proprietarul, la randul sau, habar nu are ca e cineva la usa de jos a blocului. Le-am spus prietenilor mei ca trebuie sa discute cu administratorul de bloc si sa propuna schimbarea vechiului interfon cu unul dintre acele videointerfoane Electra care fac o treaba nemaipomenita. In acest fel orice proprietar de apartament poate afla cand vin musafiri, ii poate vedea fara sa se uite pe geam (asta in cazul cand are geamurile pe fata) si e liber sa aleaga daca deschide sau nu usa, caci in acest moment prietenii mei, daca ii suna cineva si le spune ca e jos, trebuie sa coboare pentru a le deschide si a-i primi in bloc. 


Eu chiar nu inteleg de ce aleg unii oameni sa se chinuie asa, cand pe piata exista videointerfoane ieftine ce pot rezolva problema. Eu locuiesc la parter si tot nu mi-ar conveni sa ies la usa blocului sa o deschid ori de cate ori imi vin musafiri sau cand un membru al familiei isi uita cheia acasa Nici nu vreau sa ma gandesc cat injura omul care locuieste la etajul patru si care nu are la bloc unul dintre acele video interfoane destepte, care usureaza viata omului modern, traitor la oras. Pe site-ul ElectraInstal.ro se gasesc diverse modele de videointerfoane ieftine, menite sa aduca un plus de confort si de siguranta celor care isi doresc acest lucru, celor care inteleg rostul acestor video interfoane. 

"Principalul avantaj al modelelor de videointerfoane este faptul ca permit persoanelor dintr-o casa sa vada cine este la usa inainte de raspunde si de a permite accesul in locuinta. Aceasta este o masura foarte buna de securitate pentru absolut orice persoana, indiferent ca vorbim despre familii tinere, cu multi copii sau persoane in varsta care locuiesc pe cont propriu.
Electra Instal are in stoc mai multe 
tipuri de videointerfoane – blocuri sistem digital duplex si videointerfoane duplex pentru case si vile - astfel incat toti clientii sa poata gasi aici produsele ideale. In plus, compania asigura cel mai bun raport calitate-pret si ofera variante de videointerfon ieftin, pentru toate buzunarele.
De asemenea, Electra Instal ofera o gama variata de 
accesorii videointerfoane si toate instrumentele necesare pentru functionarea acestor aparate – un kit videointerfon care cuprinde yala electromangetica inleigenta, unitate centrala de comanda si alimentare, tag de proximitate si doze audio-video cu patru iesiri."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu