Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

luni, 29 august 2016

Mape personalizate de prezentare

Cand vine vorba despre mape personalizate, experienta imi spune doua lucruri foarte clare: 1. au un efect imediat asupra celorlalti, intarind ideea ca este vorba despre profesionalism si 2. cele mai bune si mai aspectuoase mape de prezentare personalizate se gasesc la doar un clic distanta, pe site-ul celor de la HeadPrint.ro. Sunt prea multe situatiile in care este nevoie de mape de prezentare, asa ca nu le voi mai enumera aici, mai ales ca un cunoscator nu are ce face cu respectiva informatie, iar ceilalti nici atat. Voi spune doar ca persoanele interesate pot comanda la preturi mici mape personalizate, astfel incat sa se poate oricand prezenta in fata clientilor asa cum trebuie. Nu o spun eu, ci o spun specialistii care cu asa ceva se ocupa. Folosind mape de prezentare personalizate, oferiti o imagine altfel clientilor. Este un soi de magie care ii va ajuta sa va vada intr-o lumina noua, sa simta imediat impactul vizual cu aceste mape de prezentare. Nu cred ca este nevoie sa insist pe acest subiect. Toata lumea stie cat este de importanta prima impresie si tocmai din acest motiv va recomand astazi sa aveti la indemana aceste obiecte pe care, in mod plastic, cei de la Headprint le numesc vector de imagine. 

Daca sunteti in cautarea unor mape personalizate de prezentare, nu ezitati sa apelati la Headprint.
Veti primi obiecte de o calitate desavrsita si, in plus, veti avea numeroase optiuni de realizare a mapelor, astfel incat unicitatea voastra sa poata iesi imediat in evidenta oriunde veti merge. Preturile practicate de catre Headprint sunt cu adevarat accesibile oricui, dupa cum veti putea cu usurinta observa daca veti folosi calculatorul prezent pe site. Ca un bonus, Headprint ofera clientilor sai o reducere de 15 % sub forma unui VOUCHER - digital15 (15% discount Print Digital). Detalii gasiti direct poe site-ul dumnealor. Mapele sunt in format A 4, printate atat la exterior, cat si in interior, sunt plastifiate si au buzunar aplicat.




"OPTIUNI PENTRU PRINT SI FINISARE MAPE

Imprimarea pentru mape se realizeaza de regula in policromie fata-verso, dar este posibila si adaugarea unor culori speciale (Pantone).
Pot fi realizate mape pe diverse suporturi: cartoane dublu cretate, cartoane speciale, cartoane Duplex cu spate alb sau gri, cu gramaje cuprinse intre 250 si 350 gr.
Finisari pentru mape: stantare, biguire, plastifiere, lacuire offset sau UV (totala sau selectiva), embossare, folio, aplicare buzunar.
Buzunarele pot fi aplicate sau stantate direct din coala, pe diverse modele.

CERINTE TEHNICE MAPE:
Grafica pentru mape trebuie sa aiba un bleed de 3mm pe fiecare latura, iar textul sa nu aiba dimensiunea mai mica de 6pt, pentru obtinerea unor rezultate optime;
Pentru cea mai buna calitate a imaginii, fisierul pentru print trebuie sa aiba 300dpi / CMYK.
Formate acceptate: PDF, TIFF."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu