Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro

sâmbătă, 10 septembrie 2016

Transport international de persoane

Transport persoane Eurolines. Cuvinte care nu mai au nevoie de nici o prezentare, cred eu. Toti cei care au folosit vreodata mijloace de transport international de persoane stiu ca Eurolines ofera conditii excelente si ca are preturi foarte mici la transport persoane. Chiar si cei care nu au folosit aceste servicii stiu despre ce este vorba, probabil pentru ca prea putini sunt romanii care nu au o ruda plecata prin strainatate la munca. Pe acest segment de activitate concurenta este acerba, iar asta este in primul rand in folosul consumatorilor de servicii, caci ei sunt cei ce beneficiaza de conditii tot mai bune la transport persoane, de preturi tot mai bune. Printre cei din varf, cei ce ofera calatorilor conditii foarte bune si preturi mici, se numara si firma Eurolines, despre care eu am numai cuvinte de lauda, caci sotul meu chiar a calatorit cu ei si a simtit pe propria piele ce inseamna conditii bune si atentie din partea firmei ce asigura transport international de persoane.

Chiar ma gandeam astazi ca as putea face un alt fel de articol, unul in care sa scriu despre fiecare firma de transport persoane in parte, despre bune si rele, sa il actualizez permanent in functie pe parerile si dovezile aduse de catre cititorii mei. Si cred ca o voi face pana la urma. Mi se pare normal ca oamenii sa stie la ce sa se astepte si sa poata alege in cunostinta de cauza firma cu care sa calaltoreasca peste hotare. De aceea si recomand acum Eurolines. Pe ei ii stiu deja si faptul ca mi-au plimbat sotul prin lume si mi l-au adus intreg acasa, fara incidente neplacute, fara intarzieri, fara nici un fel de problema, in ochii mei valoreaza foarte mult.


"Operam saptamanal peste 400 de destinatii din Germania, Ungaria, Italia, Franta, Spania, Elvetia, Belgia, Olanda, Cehia.
Destinatii din tari precum Grecia, Portugalia, Anglia, Danemarca si Suedia le oferim prin intermediul partenerilor nostri, organizatia Eurolines avand ramificatii in fiecare stat european.
Pentru calatoria cu autocarul va garantam cel mai bun raport calitate - pret precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport sau a numarului de destinatii oferite."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu