Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

luni, 26 septembrie 2016

Valori normale tensiune

E greu de spus care sunt aceste valori normale tensiune, caci ele difera de la om la om in functie de varsta, de activitatile de zi cu zi, de stres. Cu toate astea, exista tabele intocmite de catre specialisti si acolo fiecare dintre noi poate vedea diverse valori, poate afla unde este situata tensiunea arteriala valori care ii pot spune rapid daca are tensiunea normala sau daca este cazul sa se ingrijoreze si sa mearga la medic. Tot specialistii sunt cei care ne recomanda sa avem in casa un aparat de masurat tensiunea (as recomanda utilizarea unui tensiometru de brat) si sa mergem periodic la medic, mai ales ca dupa varsta de 45 - 50 de ani riscul de a avea o tensiune arteriala peste limitele normale creste semnificativ. Despre tensiunea arteriala valori, cauze, riscuri si altele puteti afla imediat daca dati clic pe linkul de mai sus. Veti gasi acolo atat date medicale privitoare la aceasta buclucasa si nevazuta tensiune arteriala, cat si sfaturi cu privire la ceea ce este de facut in cazul cand tensiunea normala nu mai este chiar normala. In plus, pe site-ul Sendo.info gasiti gama de tensiometre Sendo si puteti alege orice aparat de masurat tensiunea considerati ca va este necesar. 


Eu as opta pentru un tensiometru de brat, caci in urma cu cateva zile mi-am masurat tensiunea la o farmacie si acolo am vazut cel mai destept si mai usor de folosit aparat de masurat tensiunea. Pentru a afla mai multe despre orice tensiometru de brat, clic pe linkul de mai sus. Pentru ca nu pot incheia acest articol pana nu ma intorc la cele ce spuneam in primul paragraf, iata ca va las cateva cuvinte preluate de pe site-ul Sendo.info




"În cazul adulților, valorile tensiunii sistolice care anunță starea de prehipertensiune sunt situate între 120 și 139 mmHg, în timp ce valorile tensiunii diastolice se încadrează între 80 și 89 mmHg. Primul stadiu de hipertensiune este atins atunci când tensiunea sistolică este cuprinsă între 140-159 mmHg, iar tensiunea diastolică între 90-99 mmHg. Al doilea prag al hipertensiunii este atins când tensiunea diastolică depășește 160 mmHg, iar tensiunea diastolică este egală cu 100 mmHg sau mai mare.

Persoanele a căror tensiune sistolică este mai mare de 180 mmHg, iar tensiunea diastolică depășește 110 mmHg intră în criză hipertensivă și necesită ajutor urgent din partea medicilor."



"Utilizând Sendo acasă, dumneavoastră puteţi conta pe un rezultat exact al măsurătorii tensiunii arteriale, сomparabil cu măsurătoarea efectuată de un specialist în domeniu.

Exactitatea Sendo a câştigat şi încrederea farmaciştilor de top. Ei sunt cei mai buni cunoscători ai tensiometrelor şi le oferă în farmacii. Aprecierea, de care ne bucurăm cel mai mult, este că foarte mulţi farmacişti de top recomandă Sendo drept singurul tensiometru electronic, a cărui exactitate i-a convins pe deplin."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu