Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

vineri, 21 octombrie 2016

Audit IT pentru companii

Audit IT pentru companii chiar exista si specialistii care il ofera, Fixmypc.ro, isi fac treaba cum nu se poate mai bine, astfel incat fiecare client sa fie multumit si sa duca vestea mai departe. Ce inseamna de fapt acest serviciu de audit IT pentru companii? Raspunsul este simplu si in acelasi timp complex: audit IT - un proces important prin care compania FixMyPC colecteaza si evalueaza sistemele informatice hardware, cat si solutiile software IT utilizate in cadrul firmelor si institutiilor carora le ofera respectivul serviciu de audit IT. Se poate intampla ca sistemele si echipamentele IT ce apartin unei companii sa fie expuse la diverse riscuri, iar acesta este un motiv foarte serios pentru a le detecta la timp, furnizand astfel firmei posibilitatea de a-si putea continua activitatile de zi cu zi fara teama si mai ales fara intreruperi, astfel inct randamentul sa ramana in parametri normali. Apeland la compania FixMyPC pentru un audit IT, firmele si institutiile interesate se asigura ca isi mentin pozitia, competitivitatea si profitabilitatea. Dar sa vedem ce inseamna de fapt acest proces si de ce este el atat de important. 

Procesul de audit IT pentru companii incepe prin descoperirea si mai apoi eliminarea tuturor punctelor slabe din sistemul informatic al firmei (institutiei). Se continua cu incercarea de a minimaliza riscurile la care este expusa firma. Din clipa in care se pot constientiza potentialele riscuri ale sistemului informatic, se poate actiona in asa fel incat acestea sa fie minimalizate sau chiar inlaturate. Urmatorul pas este "Folosirea in conditii de siguranta a unei tehnologii dezvoltate de actualitate prin aplicarea unor politici de securitate care sa respecte conditiile specifice companiei dumneavoastra.". Ce au in plus cei de la FixMyPC fatade alte companii care ofera servicii de audit IT? Sunt cu adevarat profesionisti, dispun de tehnologie moderna, fac totul cu pasiune si pricepere si, foarte important, au preturi mici, foarte mici. 

Aceste servicii de audit IT mie imi aduc aminte de multele momente cand am simtit nevoia sa trag bloggerii de maneca, sa le spun ca blogurile lor nu sunt ok, ca ar avea nevoie de anumite imbunatatiri, de anumite schimbari, astfel incat totul sa functioneze cat mai bine, iar vizitatorii sa nu se simta deranjati in vreun fel. Pe cand si in blogosfera un serviciu de audit asemanator serviciilor oferite de compania FixMyPC? 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu