Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

joi, 13 octombrie 2016

Black Friday la aparate DSLR, obiective, trepiede foto / video, blitzuri portabile si accesorii

Black Friday la aparate DSLR, obiective, trepiede foto / video, blitzuri portabile si accesorii este asteptat si in 2016 cu mare interes de catre foarte multe persoane dornice sa achizitioneze diverse aparate si accesorii pentru fotografii profi si pentru filomari de o calitate ireprosabila. Pe site-ul Photosetup deja a fost dat startul la Black Friday, iar reducerile sunt cu adevarat importante. Persoanele interesate vor putea gasi kit DSLR cu reducere de peste 1000 de lei, obiective foto Sigma pentru diverse aparate foto, pachete complete (cu tot ceea ce ii trebuie unui fotograf profesionist) la preturi bune, trepiede foto si video Manfrotto si Gitzo de tot felul, blitzuri portabile si diverse accesorii foto, atat pentru profesionisti, cat si pentru cei care privesc fotografia ca pe un hobby, ca pe o relaxare in timpul liber.
photosetup.ro

Black Friday la acest magazin foto vine cu reduceri substantiale si la camere video si accesorii camera. Aviz mai ales tinerilor care doresc sa intre in industria videobloggingului. Vlogurile sunt bune si pot schimba viata oamenilor, insa trebuie facute cu camere video performante, de profesionisti, nu cu telefonul mobil. Daca doriti sa aveti succes cu vlogul, daca doriti sa deveniti cunoscuti pe youtube si prin alte locuri, profitati de ofertele de black friday la aparate foto ieftine, la camere video, la lumini si blitzuri de sutdio, la panouri reflectorizante, la diverse fundaluri si accesorii de studio.

   photosetup.ro
Nu uitati ca black friday e un lucru asteptat de o lume intreaga. Oamenii chiar profita de reducerile substantiale si isi cumpara cam tot ceea ce si-au dorit in decursul unui intreg an. Am vazut in acest magazin foto reduceri de black friday la filtre foto, la aparate foto, la genti pentru pastrarea in bune conditii a aparaturii foto si video. Voi trebuie doar sa dati clic pe poze pentru a ajunge acolo si a comenda ceea ce va este necesar.
Campania black friday 2016 incepe pe data de 14 octombrie 2016 la ora 00.01 si se incheie in data de 16 octombrie 2016 la ora 23:59. 
Transportul este gratuit pentru comenzile de minim 200 de lei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu