Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

miercuri, 29 iunie 2016

Nori pe cer

Nori pe cer. Iata imagini de care nu te poti satura. Norii au mereu alta forma, spun mereu o alta poveste. 
Sunt nori pe cerul vietii tale? Nu te intrista! Este nevoie doar de o pala de vant ca sa dispara norii si sa apara iar soarele. Sau poate doar de putina imaginatie, pentru a vedea in norii de pe cer ceea ce altii nu reusesc sa vada. :)

marți, 21 iunie 2016

Camere de supraveghere

Am strabatut litoralul in lung si in lat in patru zile. Cu foarte putine exceptii, am trecut prin mai toate statiunile, de la Navodari si pana in Mangalia. Printre altele, m-a frapat un lucru; in statiuni nu prea exista camere de supraveghere, cu toate ca infractiunile se tin lant pe timpul sezonului estival si chiar ar fi nevoie de asa ceva. Daca omul de rand isi cumpara Camera de supraveghere Comenzi.ro pentru ca sunt foarte ieftine si fac o treaba excelenta, nu inteleg de ce comerciantii , hotelierii si toti ceilalti oameni care au afaceri pe litoral nu isi comanda niste camere de supraveghere care sa surprinda orice neregula si sa ofere detalii importante despre infractori. Sotul meu sustine ca este posibil sa nu existe tocmai pentru ca multi dintre cei ce au afaceri pe litoral sunt ei insisi incorecti, ca nu vor sa existe dovezi ca ar baga apa in vin sau ca ar oferi servicii de o calitate indoielnica la niste preturi de-a dreptul astronomice. Bine, eu nu pricep nici de ce legea nu ii obliga sa aiba macar o camera de supraveghere la fiecare locatie, asa cum se intampla prin tarile mai civilizate.

marți, 14 iunie 2016

Saboti medicinali

Anul acesta, in mini vacanta de care ne-am bucurat nespus, am fost cazati la un hotel de doua stele. Nu le pot reprosa nimic, mai ales ca stiam exact cam la ce sa ma astept, caci platisem un anumit pret, iar in acesta erau incluse anumite servicii. Am avut strictul necesar: pat cu lenjerii, prosoape suficiente, baie in camera, o masuta, un televizor, un dulap pentru haine. Ceea ce mi-a lipsit cel mai mult au fost papucii. Aveam eu niste slapi de plaja, insa tare mi-as fi dorit ca hotelierii sa stie ca uneori prind bine niste Saboti medicinali, deoarece in ei piciorul sta comod si nu mai simte orice denivelare si oboseala plimbarilor lungi ale turistilor veniti la mare sa se bucure nu doar de apa si plaja, ci si de vestigii istorice, de peisaje mirifice, de tot ceea ce are mai frumos litoralul nostru. Daca va spun cat am mers pe jos (e drept, in pas de plimbare) in toate acele zile, probabil nici nu ma credeti. Sotul meu spunea in fiecare zi; de unde sa iau saboti medicali, sa-mi potoleasca durerea de picioare? Cred ca voi dormi trei zile acasa, la intoarcere, imi repeta la fiecare cateva ore. 

marți, 7 iunie 2016

Animale salbatice la gradina zoologica Bucov

Am selectat pentru voi cateva animale salbatice (si nu prea) fotografiate la gradina zoologica a orasului Ploiesti (din Parcul Bucov). Mai multe despre ele aflati de pe blogul Ploiesti, cu un clic pe linkul de mai sus. Un urs, leoaice, tigri, lupi, un leopard... Animale salbatice din gradina zoologica. 

Un caine frumos

Cainele meu. Un caine frumos, spun eu si o spun altii, prieteni si straini. Avea in jur de 4 luni cand l-am adus in casa. Stiam ca va fi frumos, dar nu stiam cat de frumos. Astazi are un an, cinci luni si o saptamana. Si e cam atat de frumos:

Poze cu pisici

Sa spun ca pozele de mai jos sunt luate de pe blogul pisicilor sau sa recunosc faptul ca toate aceste pisici sunt ale mele, ca traiesc in casa mea si se hranesc cu zilele mele fripte, dupa cum spune o vorba? :))) Poze cu pisici, doamnelor si domnilor! Mai multe informatii despre pisici gasiti, desigur, pe blogul pisicilor. 
Poze cu pisici: