Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

joi, 7 septembrie 2017

Concentrate proteice pentru culturisti

De cand am aflat de Joe Weider si de intreaga sa activitate (pentru care, in paranteza fie spus, a fost premiat de multe ori de catre diverse oficialitati), sunt tot mai uimita de felul in care unii oameni aleg sa isi traiasca vietile si sa le fie de folos si semenilor. Cred ca lumea ar fi mult mai buna si mai frumoasa daca fiecare om de pe pamant ar face macar un gest, oricat de mic, pentru a-i invata pe altii ceea ce e bine, pentru a fi util macar unei alte persoane. Joe Weider a schimbat in bine multe vieti, a dus pe calea sportului multi tineri si s-a ocupat indeaproape de gasirea unui stil de viata sanatos si de imbunatatirea conditiilor in care ceilalti sa practice disciplina sportiva numita culturism.


Printre multe alte activitati importante din lumea culturismului, Joe Weider s-a preocupat de concentratele proteice pentru culturisti, facand ca astazi foarte multi sportivi de pe intreaga planeta sa le foloseasca. De exemplu, Weider Day & Night Casein este un concentrat proteic
 cu un continut ridicat de BCAA si glutamina, potrivit mai ales pentru utilizarea de seara, inainte de culcare, caci ofera senzatia de satietate pentru multe ore. Are si alte beneficii pentru cei care practica disciplina sportiva numita culturism si care folosesc aceste concentrate proteice. Despre ele puteti afla daca dati clic pe imaginea de mai jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu