Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro

Animale

De cativa ani am remarcat ca imi place sa fac fotografii. Uneori am impresia ca devin obsedata, ca ideea de a fotografia tot ceea ce imi iese in cale ma urmareste zi si noapte. Ma credeti sau nu, imi iau aparatul de fotografiat cu mine chiar si atunci cand scot cainele la plimbare. Daca se intampla sa imi iasa in cale un peisaj frumos, un animal, un ceva care ar merita fotografiat? Mai bine sa car degeaba dupa mine aparatul de fotografiat, decat sa regret ca nu am avut cu ce sa pozez un anumit lucru. 
Uneori visez cu ochii deschisi ca voi reusi sa fac fotografii foarte bune, atat de bune incat sa mi se duca vestea si oamenii sa isi doreasca sa le cumpere pentru a le folosi pe bloguri, pe site-uri, in diverse prezentari, pentru afaceri etc. Stiu, e greu sa ajungi in acel punct, mai ales ca in lume exista atat de multi fotografi buni. Totusi, nimic nu ma poate impiedica sa visez, nu? 
Poate ca norocul sau (ne)priceperea mea in arta fotografiatului ma vor ajuta candva sa imi vad visul implinit. Deocamdata ma joc, fotografiez peisaje, carti, animale si tot ce imi mai iese in cale. Le stochez in calculator, le sortez pe diverse categorii si, din cand in cand, le eliberez pe blogurile mele. Acest blog de fotografii a fost oarecum nedreptatit, caci am preferat sa aleg cele mai bune fotografii si sa le pun pe vienela.ro, acolo unde intra foarte multi oameni zi de zi. 
Astazi m-am decis sa postez si aici cateva fotografii, ordonate pe categorii. Daca doriti sa vedeti mai multe poze cu peisaje frumoase, cu animale simpatice, dati un semn. Daca doriti sa cumparati vreo fotografie, trimiteti un mesaj pe adresa de mail sas.vienela(at)yahoo.com. :p
Iata cateva animale simpatice, fotografiate de-a lungul timpului. Ar fi fost de mirare sa nu o fac, tinand cont ca am in casa patru pisici si un caine foarte frumos. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu