Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

marți, 20 decembrie 2016

Design interior pentru case

Am stiut intotdeauna ca amenajarea unei case nu e un lucru chiar usor de realizat. Cand eram copil, mama obisnuia sa mute mobila si locul lucrurilor din casa la fiecare cateva luni, motivand ca se plictisea. Pe noi, copiii, cadea sarcina de a rearanja totul, de a gasi cele mai placute aranjamente, de parca am fi fost specialisti in amenajari interioare case. Voiam, nu voiam, eu si sora mea ne vedeam nevoite sa ne ocupam de design interior pentru case. S-ar putea crede ca am devenit experte, insa adevarul este ca trebuie sa te nasti cu talent, ca amenajarea unei case nu e chiar floare la ureche, daca vrei sa iasa totul perfect, fara cusur, iar noi nu avem acel talent. Daca mi-as permite, as apela intotdeauna la o echipa de design interior case si vile, o echipa cum este One Design, macar pentru a primi cateva sfaturi de inceput. M-am gandit de multe ori la oamenii care isi ridica vile sau case cu multe camere. Acestia investesc o avere in acele cladiri si apoi se blocheaza, nu reusesc sa le amenajeze asa cum ar trebui, astfel incat aspectul final sa fie de vis. 


Daca tot au bani sa ridice o vila, de ce oare nu apeleaza pana la sfarsit la specialisti, la arhitecti specializati in design interior pentru case, caci ei stiu cel mai bine cum se potrivesc lucrurile, culorile, materialele etc pentru ca totul sa fie mai ceva decat in reviste sau in filme. Pana la urma, o amenajare feng shui este in primul rand amenajarea care ii da omului o stare de bine, care il face sa se simta confortabil in propria casa, care il face sa se felicite ca nu a amenajat interiorul de unul singur, ci a apelat la serviciile unor profesionisti cum sunt cei de la One Design. 

Ma uitam candva la o emisiune de pe la americani. Acolo, o echipa de arhitecti, ingineri si artisti intrau in casa omului, dadeau afara toate lucrurile nepotrivite si cumparau altele, care sa se potriveasca perfect in decor. Imi placea maxim acea emisiune si intotdeauna ramaneam uimita de ideile pe care le aveau, de rezultatul final, de viziunea de care profesionistii dadeau dovada atunci cand venea vorba despre design interior pentru case. Cred ca si noi, romanii, am avea nevoie de o asemenea emisiune, caci nu avem habar cum se amenajeaza o locuinta, cum trebuie aranjate lucrurile pentru ca aspectul final sa fie wow. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu