Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

sâmbătă, 16 aprilie 2016

Despre chirurgie estetica

Mereu m-am intrebat cine sunt nebunii care trimit spamuri pe mailuri sau pe bloguri si mai ales de ce o fac. Ma distreaza grozav anunturile in legatura cu marirea penisului si cele despre viagra, mai ales ca vin pe adresa de mail a unei femei. La fel se intampla si pe blog. Oare nu sunt in stare macar sa isi selecteze cu grija clientela? Unii spun ca e vorba despre robotei, insa si acestia sunt controlati de niste oameni, nu? Un om a gandit tampeniile acelea si le-a dat drumul in lumea virtuala fara sa tina cont de cei carora li se adreseaza. Stiu, sunt multi barbati pe lume care viseaza sa apeleze la chirurgia estetica pentru marirea penisului, dar totodata am convingerea ca acestia nu ar sari pe niste spamuri uneori neinteligibile, ci s-ar informa corect la medicii de la clinica Zetta, locul unde operatiile estetice se fac responsabil si cu grija fata de client. De exemplu, cel care citeste despre operatia pentru marirea penisului aici va fi intotdeauna mai bine informat decat cel care acceseaza un mesaj de tip spam venit pe mail sau cine mai stie pe unde. Circula in urma cu niste ani un filmulet haios despre acest fel de chirurgie estetica si rau imi pare ca nu reusesc sa il regasesc, caci acolo se vedea clar cum omul, in dorinta lui de mai bine, ajunge uneori sa fie mai rau, daca nu face alegerile potrivite. Asadar, clinica Zetta poate fi o solutie, nu spamurile din mailuri.


Desigur, nu toti cei care apeleaza la chirurgie estetica pentru problema mentionata mai sus o fac din dorinta de a impresiona pe cineva. Cei mai multi aleg sa faca acest pas din diverse motive medicale. 

"Chirurgia zonei genitale masculine se ocupă de reconstrucţia zonei afectate, pentru a spori confortul, a îmbunătăţi starea psihică şi aspectul fizic, dar şi pentru a uşura activităţile zilnice.
Intervenţia de faloplastie înseamnă implantarea unui nou falus (penis) funcţional, dintr-un ţesut suplimentar. Pacienţii care apelează la această operaţie pentru mărire de penis sunt cei care au rămas cu un traumatism în urma unui accident ori s-au născut cu o malformaţie genitală. Faloplastia poate corecta defecte precum un penis curbat sau un micropenis.
Pacientul va avea mai multă încredere în sine, după o intervenţie care i-a adus alungirea penisului sau îngroşarea penisului. Semnele lăsate de faloplastie nu vor fi vizibile, deoarece incizia este făcută în zona ce urmează a fi acoperită de părul pubian. Rezultatele intervenţiei sunt permanente şi, în unele cazuri, implică un regim alimentar special.
Operaţia este una riscantă şi poate duce la modificări senzoriale, probleme la urinare sau reacţii adverse la anestezie. De aceea, pacientul trebuie să îşi aleagă cu atenţie chirurgul şi să îşi trateze intervenţia cu seriozitate.
Faloplastia duce la augmentarea penisului cu câţiva centimentri, însă este o operaţie estetică de reconstrucţie, ce va avea efecte fizice şi psihice. Perioada de recuperare durează circa şase luni şi implică restricţii clare, cum ar fi interdicţia efortului, în primele patru – şase săptămâni."
"• Zetta înseamnă o echipă medicală excepţională, cu peste 100 de ani de experienţă, adunaţi în mii de ore de operaţii sofisticate, autori a numeroase lucrări de specialitate şi studii, contributori la congrese profesionale internaţionale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi soluţii medicale.• Tehnologia de ultimă generaţie a clinicii este selectată special pentru a asigura lezarea minimă a ţesuturilor şi o recuperare mai rapidă a pacienţilor. Tot pentru cea mai bună experienţă posibilă, am ales soluţiile dedicate anesteziei, spaţiilor de recuperare, întregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizează calitatea experienţei."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu