Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

joi, 11 februarie 2021

Dragostea nu exista doar in citate pentru el si pentru ea

 Dragostea nu exista doar in citate pentru el si pentru ea

Dragostea exista in oameni. Fie ca ai cui sa o daruiesti, fie ca nu ai gasit inca partenerul ideal, dragostea este in tine, dornica sa iasa la suprafata si sa faca acest pamant mai frumos decat este. 

Citate de dragoste pentru el si pentru ea 

Lasa dragostea sa iti acopere sufletul. Daruieste din iubire tuturor. Bucura-te de fiecare clipa a vietii tale. Nu lasa invidia si rautatea sa iti murdareasca inima. Alunga-le! Vezi aici cum poti scapa de invidie

Dragostea o gasesti in micile gesturi ale celor de langa tine. Cand te intreaba daca esti bine, cand iti aranjeaza gulerul camasii, cand iti aduc o papadie smulsa din gradina, cand te asteapta cu mancarea calda, sa stii ca iti face o declaratie de dragoste, de fapt. 


Shop Cheap Journals for Women and Cheap Children’s Coloring Books

–unique templates, as you will not find elsewhere

– cheap women’s journals and children’s coloring books

–quality products

-a wide range of products for children, teenagers, women and men

–support for unlikely cases where you encounter issues with the ordered products.




Este la moda prin occident sa iti cumperi jurnale pentru femei (journals for wellbeing women - Best Journal for Journaling 2021-2022 UK that Really Work) sau sa faci singur/a mici tablouri inramate sau chiar hartiute printate cu diverse citate de dragoste. Citate de dragoste pentru el, citate de dragoste pentru ea. 

Ce ar fi sa iti faci si tu asemenea mici lucrusoare dragute care sa iti aminteasca in fiecare moment cat de frumoasa si importanta este dragostea? Cata nevoie avem de dragoste pentru a trai fericiti? Unde dragoste nu e, nimic nu e, ca sa citez o chestie clasica. 

Dragostea nu exista doar in citate pentru el si pentru ea. Trebuie sa existe in viata de zi cu zi. Sa o arati prin fapte.

Dragostea nu se spune, ci se arata. Se simte. Daca poti face asta fara efort, ci doar pentru ca vine din suflet, atunci esti un om fericit si cu siguranta ii poti face si pe altii fericiti. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu