Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

luni, 16 noiembrie 2015

Implant dentar

Andrei era unul dintre cei mai linistiti baieti din bloc. Asa cum se intampla de obicei, tocmai pentru ca era cuminte intra mereu in necazuri. In acea zi de vara s-a intamplat sa iasa pana la magazin, sa cumpere paine. O gasca de vreo trei baieti l-a oprit si unul dintre derbedeii aceia l-a intrebat daca are sa le dea o tigara. Andrei, fara sa aiba vreo banuiala, le-a spus ca nu fumeaza, ca tigarile distrug sanatatea, ca strica dintii si irosesc banii omului. Derbedeii nu au stat prea mult pe ganduri. Unul dintre ei l-a lovit cu pumnul in gura, a ras si i-a spus: "uite ca poti ramane fara dinti in gura si daca esti nefumator". Din pacate, chiar asta s-a intamplat. Andrei s-a intors acasa fara un dinte din fata, cu gura plina de sange. Atunci a fost pentru prima data cand am aflat despre implant dentar si despre cat de util poate fi el in anumite cazuri. Se intampla cu mult timp in urma, la doar cativa ani de la revolutie. Intre timp medicina dentara a evoluat foarte mult, iar un implant dentar e mult mai usor de realizat si de introdus in tesutul uman, e facut din materiale mai bune, cu o durata de viata mai lunga.

Nu mai retin ce medic i-a facut acel implant vecinului meu. Probabil omul nici nu mai profeseaza acum (medicul stomatolog care s-a ocupat de dantura lui era deja in varsta la acea vreme), dar stiu incotro va puteti indrepta pasii daca aveti ceva probleme stomatologice care sa necesite un implant dentar. Este destul sa dati clic pe linkul de mai sus si ajungeti pe site-ul care va ofera toate detaliile necesare. Pentru cei care nu stiu ce este un implant dentar, voi spune in cateva cuvinte: implantul dentar este o radacina artificiala a unui dinte si inlocuieste cu succes radacina lipsa pe arcada, pentru ca omul sa poata manca normal si sa poata zambi fara sa se jeneze. Implantul dentar se realizeaza din titan (metal alb argintiu 100 % biocompatibil). Acest implant este de fapt un soi de surub care se fixeaza in gura omului, pe arcada (pe osul mandibular), pentru a inlocui radacina lipsa.



"Terapia pe implante de obicei necesita cateva etape impartite pe o durata mai lunga de timp, in jur de 3-9 luni. Dupa aceasta perioada implantul este acoperit cu un bont de vindecare si o coroana provizorie care are rolul de a conforma gingia si a favoriza protezarea definitiva ulterioara.Exista si posibiltatea plasarii unui implant imediat dupa extractia dintelui bolnav, tehnica folosita pentru a reduce timpul de tratament si a conserva osul care va primi implantul;in aceeasi sedinta pacientul poate primi si coroana provizorie-protezare imediata.Acestea sunt ultimele tehnici din implantologie, folosite cu succes in toata lumea." Pentru mai multe detalii despre implantul dentar, dar si despre orice alte informatii referitoare la servicii stomatologice de calitate intrati pe site-ul drserban.ro. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu