Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

vineri, 22 aprilie 2016

Remedii pentru bebelusi

Tin minte ca in copilarie, la cel mai mic semn de raceala, mama imi pregatea un amarat de ceai de tei in care arunca o felie de lamaie si, in cazuri extreme, daca faceam febra, imi dadea sa inghit un piramidon (am inteles ca aceste medicamente ar fi fost scoase de pe piata, dar au aparut, in schimb, alte remedii bebelusi). Cand era baiatul meu micut, la primul semn de raceala ii pregateam un suc de fructe natural si, in caz ca facea febra, banalul otet pus la picioare. Au mai trecut 20 de ani si tocmai am aflat de la o buna prietena care are copii mici ca trendul actual este altul, dar mereu bazat pe remedii naturiste pentru bebelusi. Spre deosebire de vremurile cand eram eu copil, astazi remedii bebelusi inseamna spray de gat, solutie cu propolis pentru aerosol, multi vitamine si minerale, omega 3 si omega 6 vegetal, mladite de maces, gel gingival, ulei din ficat de cod, mladite de catina rosie, tinctura de orz, crema cu catina, spray bio de camera anti - gripa, ceai pentru burtica si multe altele, despre care puteti afla daca intrati pe site-ul bioportal.ro. 


E drept, ceea ce am insirat eu mai sus nu este numai pentru raceala si, in general, parintii trebuie sa citeasca cu mare atentie prospectul, chiar si cand e vorba despre remedii pentru bebelusi, caci acolo sunt specificate toate aspectele, inclusiv varsta de la care pot fi administrate. Se pune mare accent pe intarirea sistemului imunitar la bebelusi si chiar cred ca asa trebuie sa fie, caci aerul pe care il respiram este mai poluat decat acum 20 - 40 de ani, alimentele pe care le mancam rar se intampla sa mai fie 100 % naturale, ba chiar si fructele par sa se schimbe de la o zi la alta. Firmele care pregatesc remedii pentru bebelusi si, in general, remedii naturiste, se folosesc de plante atent selectionate din zone cu o poluare cat mai mica, deci cu un risc mult mai mic de a fi altfel decat naturale. 

"Clientii nostri sunt multumiti datorita unei serii intregi de beneficii pe care le obtin de la supermarketul Bioportal:
primul si cel mai mare supermarket online de produse bio si naturiste
peste 15.000 de sortimente de produse
peste 8.000 de produse in stoc livrabile in 2 ore*
preturi accesibile
garantie 100% la produse*
livrare in maxim 24 de ore din momentul confirmarii comenzii
in orice punct din Bucuresti - livrare eco, in maxim 2 ore, cu bicicleta (in limita a 20kg/colet)
posibilitatea verificarii coletului la livrare
oferte speciale si promotii bioportal
Mai mult decat sanatate, un stil de viata

Acesta este al doilea concept pe care Bioportal il promoveaza catre consumatorii constienti. In acest sens, pe langa produsele deja clasice pentru consumatorii care mananca sanatos si cu simt de raspundere, si anume produsele naturale si bio, ne-am propus sa punem bazele unui stil de viata sanatos, prin produse eco diversificate, care se adreseaza celorlalte nevoi de zi cu zi: incaltaminte eco, imbracaminte eco, carti despre un mod de viata eco, etc."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu