Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

miercuri, 16 decembrie 2015

Diverse certificate iso

Niciodata nu am putut intelege de ce specialistii (indiferent despre ce domeniu discutam), nu reusesc sa comunice omului de rand cele ce au de spus in niste termeni accesibili oricui, in asa fel incat toata lumea sa se poata lamuri asupra problemelor pe care le intampina fara sa fie nevoiti sa stea in mana cu dictionarul explicativ al limbii romane. De ce nu folosesc cuvinte uzuale, pe care orice persoana sa le poata intelege? Sa luam, de exemplu, cazul a diverse certificate iso. Stiti ca marea majoritate a celor ce isi deschid o firma se intreaba de ce au nevoie de diverse certificate iso, daca ei au deja un plan managerial intern propriu, bine stabilit, bine definit, gandit in asa fel incat sa ofere clientilor cele mai bune produse si/sau servicii si, in acelasi timp, sa urce firma cat mai sus pe piata de desfacere? Fiecare firma in parte, avand deja propriul sistem de management, poate permite controlul tuturor proceselor, dar si distribuirea si analizarea a tot ceea ce inseamna date interne. Dispunand de diverse certificate iso, orice firma poate stabili cu precizie si mai apoi poate urmari obiectivele trasate la nivelul respectivei organizatii si poate dovedi oricand, oricui, ca societatea respecta cerintele standardului ISO 9001:2008 privind Sistemele de Management.

Dispunand de aceasta certificare ISO 9001, orice societate iese pe piata cu fruntea sus, caci poate arata ca actul managerial i-a fost apreciat, ca organizatia face lucrurile respectand legea, ca urmareste sa ofere clientilor produse si servicii de cea mai inalta calitate. Diversele certificate iso detinute de o firma aduc o multime de avantaje respectivei firme, iar despre cateva dintre ele as vrea sa vorbesc astazi, caci prea putini specialisti o fac pe intlesul tuturor, parca evitand sa spuna lucrurilor pe nume si sa lamureasca oamenii care solicita informatii. Care sunt avantajele aduse de aceste certificate iso? In primul rand faptul ca firma isi poate pastra cu lejeritate pozitia cucerita pe o piata tot mai aglomerata si tot mai competitiva, ba chiar poate incerca sa cucereasca noi piete de desfacere. Poate mai mult decat orice altceva, un certificat iso ajuta la imbunatatirea imaginii firmei si, implicit, la asezarea acesteia intr-o cat mai avantajoasa pozitie pe piata, mai sus decat restul concurentilor de pe nisa respectiva. Avand diverse certificari iso, totul devine mai usor la nivel de organizatie, coordonarea si conducerea activitatilor firmei se realizeaza dupa un plan bine stabilit, in asa fel incat totul sa fie conform principiilor managementului calitatii. 

Firma care detine diverse certificate iso este firma care a inteles ca doar asa isi poate fideliza partenerii, furnizorii si clientii, ca doar asa poate dovedi ca este vorba despre o afacere de incredere ce merita aprecierile partenerilor, ale furnizorilor si ale clientilor finali. Nu in ultimul rand vreau sa amintesc aici tuturor ca avand diverse certificate iso, o firma (de fapt orice firma) ofera, inainte de servicii sau produse, dovada ca totul este de calitate, ca merita respectul furnizorile, al partenerilor si clientior, ca nu urmareste numai castigul rapid, cu orice pret, ca isi respecta in totalitate clientii si toate conditiile contractuale pe care le are. Cu ajutorul a diverse certificate iso, forma poate dovedi tuturor ca functioneaza la cele mai inalte standarde, ca totul se desfasoara pe baza unui sistem de calitate recunoscut international. Asadar, dragii mei, va rog sa nu uitati ca este simplu si in acelasi timp extrem de complicat sa iti formezi o piata, sa te ridici deasupra celor ce fac acelasi lucru si sa iti fidelizezi clientii, sa ii faci sa revina cu placere la tine si sa te recomande si altora. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu