Aparate foto, obiective si accesorii foto

photosetup.ro
espressocafe.ro

vineri, 11 decembrie 2015

Petreceri pentru copii

Nu stiu ce fel de planuri isi fac altii pentru ziua de Craciun, dar as vrea sa povestesc in cateva cuvinte (cititorii vechi stiu deja ce inseamna la mine cateva cuvinte) ce anume a planuit cumnata mea pentru aceasta zi din 2015 si, desigur, sa ma laud ca voi avea si eu, in sfarsit, ocazia de a vedea pe viu ce inseamna aceste petreceri copii cu animatori. Satula sa isi piarda intreaga zi de Craciun prin tristul, pustiul si inghetatul orasel al copiilor sau in casa de la tara a soacrei sale, acolo unde se aduna toate neamurile si unde a petrecut n atatia si atatia ani, cumnata mea a schimbat macazul. A decis sa aleaga altceva pentru anul acesta, ceva care sa placa si copiilor sai, sa le lase o amintire de nesters si care sa aduca acea veselie proprie unei zile de sarbatoare. 

Inca nu stiu exact in ce va cinsta aceasta petrecere pentru copii si, intr-un fel, ma bucur ca este asa, caci vreau sa fiu cu adevarat surprinsa si sa ma bucur cu toata fiinta mea de atmosfera pe care echipa de la infinityevents.ro o va aduce. Pe langa fericirea de a gasi o multime de cadouri sub brad in ziua de Craciun, nepotii mei vor avea parte si de surpriza vietii lor cand se vor intalni cu colegi de scoala, cu colegi de gradinita si mai ales cu animatorii ce vor inveseli ziua si viata copiilor. 

Dragi parinti, daca nu v-ati facut deja planuri pentru ziua de Craciun (sau chiar pentru a doua zi de Craciun), sfatul meu sincer este sa incercati sa organizati o asemenea petrecere pentru cei mici. Uitati pentru o zi ca traim vremuri grele, ca nu sunt niciodata bani suficienti, ca facturile sunt parca tot mai incarcate. Uitati pentru o zi ca sunteti adulti, ca purtati pe umeri o povara grea, si bucurati-va alaturi de copiii vostri de un Craciun de basm, unul pe care nici voi, nici copiii vostri nu il veti uita niciodata. 

"Ce insemna Infinity Events ?! Este greu sa spui doar in cateva cuvinte... Clovni copii, Locatii petreceri copii, Magician, Printese, zane, clovni vrajitoare, iepurasi de paste, Mos Craciun si dragalasele craciunite, spiridusi si cele mai indragite personaje de basm sau desen animat, personaje Disney, confetti, decoratiuni cu baloane, baloane modelate, pictura pe fata, albume foto cu cele mai vesele momente de la petrecere, programe de animatie, face-painting, jocuri si concursuri interactive, tombole, decoruri personalizate pentru petreceri copii si multe altele iti sunt puse la dispozitie de Infinity Events la petrecerea ta, fie ca o organizezi acasa, la un loc de joaca sau la o gradinita.
Cauti Clovni Copii, Magician Copii, Printese, Ursitoare si multi alti animatori pentru petreceri copii?

Avem cea mai larga gama de personaje pentru orice petrecere copii si o garderoba de costume unice pentru animatori petreceri copii! Suntem firma cu cele mai multe evenimente in zona de Sud a Romaniei."

Haideti sa ne amintim unul dintre cele mai bune citate motivationale si sa uitam de varsta din buletin pentru a trai dupa varsta pe care o simtim in suflete. Va garantez ca veti avea parte de clipe memorabile, care va vor aminti de ce regreta oamenii copilaria trecuta mult prea repede. Haideti sa mai fim copii pentru o zi, pentru o petrecere, pentru o poveste. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu